Ψευτοπατριώτες

Δημοσιεύθηκε: 31/1/2018

Όλοι αυτοί οι ακροδεξιοί, νοσταλγοί της χούντας, χρυσαυγίτες που πήγαν στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία είναι εμφανώς υποκριτές και ψευτοπατριώτες. Εκμεταλλεύονται τα αισθήματα του κόσμου και πουλάνε ανέξοδο πατριωτισμό. Γιατί αν ενδιαφέρονταν για την πατρίδα μας θα αγωνίζονταν ενάντια στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ που βρίσκονται πίσω από κάθε κακοδαιμονία και από κάθε εξευτελισμό της εθνικής μας κυριαρχίας μαζί με την ντόπια ολιγαρχία. Δεν το κάνουν όμως. Δεν το έκαναν ποτέ και ούτε πρόκειται. Αντίθετα ήταν και είναι τα τσιράκια και τα μαντρόσκυλα της ολιγαρχίας, του ΝΑΤΟ, και της ΕΕ, και, όταν “χρειάζεται”, των δυνάμεων κατοχής όπως ήταν οι διάφοροι γερμανοτσολιάδες. Για να μην ξεχνιόμαστε.

 

Αυτό που επιδιώκουν είναι να αποκτήσουν κάποιο λαϊκό έρεισμα για να μπορέσουν να επιβάλουν στη συνέχεια με βίαιο τρόπο τα πιο ακραία συμφέροντα της ολιγαρχίας και να τσακίσουν τα δικαιώματα των εργαζομένων που έχουν απομείνει.

 

Ο επίμονος

Δείτε τον πρώτο κύκλο των "7 απλών μαθημάτων του μαρξισμού"

smile

. - Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018

Σεμινάριο Κράτος και Δίκαιο στον 21ο Αιώνα

Δείτε όλο το πρόγραμμα...

read more ...

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ - Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου 2018

ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ, ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

read more ...

ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΓΔΜ - Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου 2018Το θέμα της ονομασίας της γειτονικής χώρας της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας ήρθε ξανά στην επιφάνεια, διόλου τυχαία,  σήμερα σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο γεωπολιτικό περιβάλλον. Η σχετική κινητικότητα σαφώς συνδέεται με την επιθυμία και τις πιέσεις των ΗΠΑ να ενταχθεί η ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ και άρα με την επιδίωξη να ελαχιστοποιηθούν ή να εκλείψουν οι τριβές μεταξύ των μελών του. read more ...