ΕΚΔΗΛΩΣΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ

Δημοσιεύθηκε: 9/3/2018

Με σεβασμό και περίσκεψη, απέναντι στον αιματηρό αγώνα του γυναικείου κινήματος για πολιτική ισότητα και κοινωνική χειραφέτηση, που συνεχίζεται μέχρι τις μέρες μας, σας προσκαλούμε να παραβρεθείτε στην εκδήλωση μας για την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας.

Η οργάνωση βάσης της Κίνησης για την Απελευθέρωση του λαού Νότιου τομέα, σας προσκαλεί το Σάββατο 10 Μαρτίου 6:30’ μμ στην οδό Τριπόλεως 43 και Ροδοπόλεως κοντά στο μετρό του Ελληνικού.

Θα γίνουν θεματικές ομιλίες, βίντεο προβολή, θεατρικό αναλόγιο και θα υπάρχει μουσική, μπουφές με φαγητά (από τις συναγωνίστριες) και ποτό.

Σας περιμένουμε

Κίνηση για την Απελευθέρωση του λαού Νότιος τομέας

 

Δείτε τον πρώτο κύκλο των "7 απλών μαθημάτων του μαρξισμού"

smile

Θα γίνουμε ατλαντικός «χαλίφης», στη θέση της Τουρκίας; - Τετάρτη, 8 Αυγούστου 2018


του Διονύση Ελευθεράτου

"Να λοιπόν που μια… αναπληρωματική «μεγάλη ιδέα» της ελληνικής πολιτικής ελίτ (διότι βασικότατη και αναντικατάστατη παραμένει ο «ευρωπαϊσμός») βγαίνει από τη ναφθαλίνη. Η «ιδέα», κοινός παρονομαστής αρκετών γεωπολιτικών αναλύσεων που εσχάτως δημοσιεύονται, φαντάζει  έτοιμη να προαναγγείλει ένα θριαμβευτικό σάλπισμα… 

Σε ελεύθερη απόδοση: Λίγη υπομονή, ακόμη, αδέλφια… Αυτός ο ανερμάτιστος, κυκλοθυμικός, αντι- δυτικός Ερντογάν μας κάνει, άθελά του, μεγάλη εξυπηρέτηση. Εξοργίζει στο έπακρο τον Τραμπ και  «στέλνει» την Τουρκία στο άρμα της Ρωσίας. Έτσι, τώρα προκύπτει για την Ουάσιγκτον στρατηγικό κενό. Πού θα πάει; Αργά ή γρήγορα (μάλλον γρήγορα), αυτό το κενό οι ΗΠΑ θα το καλύψουν χρίζοντας την Ελλάδα βασικό στρατηγικό τους σύμμαχο στην περιοχή. Όρεξη να ‘χουμε να δρέπουμε τους καρπούς της εν λόγω αναβάθμισης, για την οποία μόχθησαν τόσες γενιές πολιτικών εκπροσώπων του ελληνικού κατεστημένου. Αυτή ήταν ανέκαθεν μια μεγάλη «εθνική προσδοκία». Τώρα πλησιάζει η ευόδωσή της…" 

read more ...